INFINI: LIFTING NECHIRURGICAL


Infini Lutronic foloseste o tehnologie dovedita ca fiind foarte eficienta in tratamentul laxitatii cutanate, cicatricilor, ridurilor si in ameliorarea texturii pielii. Aceasta tehnologie foloseste radiofrecventa microfocusata ce se elibereaza prin intermediul unor ace foarte fine acoperite cu aur, astfel incat numai varful lor sa degaje aceasta energie.

Tesutul cutanat, ajunge la o temperatura de 60 grade dar numai in anumite puncte si in straturile profunde adica acolo unde se sintetizeaza de fapt colagenul si elastina. Straturile superficiale ale pielii sunt protejate si astfel este posibila recuperarea rapida dupa procedura.

Numai cu acest tip de tehnologie se pot produce temperaturi foarte eficiente in contractia si stimularea producerii de colagen tanar. Alte aparate produc numai 40 grade si distribuie energia in mod neuniform, de aceea, au eficienta mai slaba si necesita sedinte multiple.

Avantajul acestei energii fractionate si care protejeaza straturile superficiale o face sa fie singura aplicabila pentru tratamentul ridurilor si laxitatii gatului. Lasere si alte dispozitive pot provoca cicatrici in aceasta zona.

Infini este de asemenea tehnologia de neegalat in tratamentul cicatricilor de acnee deoarece patrunde pana la 3.5mm in comparatie cu laserele care patrund doar pana la 1.8mm. De aceea cu aceasta tehnologie se pot trata chiar si cicatricile profunde.

Imediat dupa procedura se declanseaza o cascada a coagularii cu secretia de factori de crestere ce asigura procesele reparatorii dar si sinteza de fibre de colagen si elastina tinere. Acest proces continua pentru o perioada de 4-6 luni dupa procedura.

 

Chiar si pentru persoanele tinere, aceasta procedura poate fi benefica pentru reducerea laxitatii submentoniere.

Dupa 35 de ani resorbtia osoasa face ca linia mandibulara sa devina mai putin ferma si mai putin conturata. Aceasta se poate remedia cu 1-2 sedinte de tratament INFINI.

Avantajele fata de alte dispozitive de lifting (Altera si lasere):

  • Perioada de recuperare rapida fata de lasere in cazul carora timp de o saptamana – 10 zile exista un edem pronuntat, roseata, cruste. Dupa Infini perioada de recuperare este de 1-2 zile, din a doua zi pacienta se poate machia.
  • Produce un lifting eficient al fetei dar si al gatului, lucru care nu este posibil cu alte dispozitive (lasere si Altera)
  • Cea mai eficienta tehnologie in tratamentul cicatricilor de acnee
  • Poate fi tratata si pielea inchisa la culoare, fara riscuri (spre deosebire de lasere care poate produce hiperpigmentari foarte greu de tratat)
  • Riscul complicatiilor si efectelor adverse este minim (spre deosebire de lasere)
  • Trateaza si ridurile spre deosebire de Altera care produce doar lifting

Radiofrecventa fractionata este singura tehnologie care poate trata laxitatea si ridurile gatului, aceasta zona fiind foarte greu de abordat chiar si prin liftingul chirurgical.

Chiar daca aceasta tehnologie se adreseaza persoanelor intre 30-60 de ani rezultate exceptionale se obtin si la persoanele peste 70 ani prin sedinte multiple 3-4.

Cum se desfasoara o sedinta?

Se aplica anestezia sub forma de crema timp de o ora.

Procedura consta in administrarea energiei prin intermediul unor ace fine in straturile profunde ale pielii din centrimetru in centrimetru. Practic toata suprafata fetei si a gatului este acoperita si tratata in timp de 30-45 minute.

Senzatia dureroasa este la nivelul 2 pe o scara de la 1-10.

La sfarsitul sedintei pacienta prezinta o roseata uniforma de culoare roz deschis si edem mai ales la nivelul zonelor unde s-a insistat (cicatrici, zona submandibulara).

A doua zi eritemul dispare, pacienta poate aplica make-up, edemul mai poate persista 1-2 zile. Nu se recomanda expunerea la soare timp de cateva zile, se vor aplica creme cicatrizante si de protectie solara.

Se recomanda uneori 2-3 sedinte in functie de varsta pacientei, de gradul de laxitate la un interval de o luna, o luna si jumatate.

INFINI se poate folosi si pentru reducerea porilor dilatati.

 

Rezultatele incep sa se vada din a 3 a saptamana cu disparitia ridurilor fine, ameliorarea cicatricilor, conturului inferior al fetei din fata si profil si aspectul de barbie dubla. La nivelul gatului se observa reducerea laxitatii, aspectului de piele creponata si a ridurilor orizontale.

 

Mai jos puteti vedea cum se desfasoara o sedinta a tratamentului INFINI si efectul pe care il are acesta in profunzime.

 

+ There are no comments

Add yours