sigur, eficient, nedureros

Epilare definitiva cu Laser Motus AX

Considerat unul din cele mai eficiente sisteme de indepartare permanenta a parului, Laserul Alexandrite trateaza toate tipurile de piele, de la pielea deschisa pana la pielea bronzata si tinteste inclusiv parul blond. Astazi, standardul de aur in fotoepilarea este laserul Alexandrite Motus AX.

Sigur, nedureros si bine tolerat de piele, laserul ajunge pana la nivelul radacinii firului de par pe care il distruge prin fototermoliza fara sa afecteze tesutul inconjurator. Firele de par aflate in faza de crestere vor fi eliminate iar rezultatul se observa la 2 saptamani dupa prima sedinta.

Nedureros

Sistemului de racire si miscarile repetate cu impulsuri la putere redusa, induc o incalzire graduala, evitand durerea si efectele secundare.

Rezultate rapide

Cel mai performant laser Alexandrite pentru epilare definitiva. Elimina pana la 90% din par in doar 4 sedinte!

Orice tip de piele

Convine pentru toate tipurile de piele, chiar si pe piele bronzata, piele inchisa la culoare sau pe parul deschis la culoare.

cea mai eficienta metoda de indepartare a parului

Cel mai performant laser Alexandrite


Energia este transmisa prin impulsuri cu putere mai mica, ceea ce duce la distrugerea parului intr-un mod total nedureros pentru pacient si fara efecte secundare, cum ar fi arsuri sau hiperpigmentare, chiar si la tipurile de piele mai inchise.

Energia laserului este absorbita 100% in piele, ceea ce inseamna ca se obtine indepartarea parului nedorit cu o putere mai mica si implicit, in mai putine sedinte de tratament. Se elimina pana la 90% din par in doar 4 sedinte!

Fara durere

Fara durere si cu discomfort minim datorita modului dinamic de racire cu ajutorul unei piese speciale din safir.

Eficient

Eficienta net superioara asupra firelor de par fine, subtiri, fiind utilizat pentru toate tipurile de par, din toate zonele corpului.

Orice anotimp

Se poate efectua in orice sezon chiar si vara, fara efecte adverse precum arsuri sau hiperpigmentare.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva si cate sedinte sunt necesare?

Firele de par se afla in stadii diferite de crestere la momentul efectuarii tratamentelor de epilare definitiva, iar energia laser vizeaza doar foliculii pilosi aflati in faza de crestere activa. De aceea, este nevoie de mai multe sedinte pentru a elimina complet toate firele de par.

Numarul necesar de sedinte pentru obtinerea celor mai bune rezultate difera de la persoana la persoana, in functie de zona corpului care urmeaza a fi tratata, de pigmentul pielii, nivelul de pilozitate si caracteristicile firului de par (grosime, diametru, culoare).

De obicei, sunt necesare minim 7 sedinte de epilare definitiva efectuate la un interval de 4 – 12 saptamani, in functie de parametrii amintiti anterior.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitiva cu Motus AX?

Epilarea definitiva cu laserul Alexandrite Motus AX se poate realiza pe orice zona a corpului. Motus AX Deka este eficient chiar si pentru indepartarea firelor de par subtiri, cum ar fi cele localizate la nivel facial, cum ar fi barbia, perciunii, mustata. De asemenea, Motus AX este util si pentru epilarea definitiva a suprafetelor extinse de piele, cum ar fi zona membrelor inferioare sau a spatelui.

Cui se adreseaza epilarea definitiva cu laserul Deka Motus AX?

Epilarea definitiva laser cu Motus AX este o procedura universala, adresandu-se tuturor persoanelor care isi doresc sa elimine permanent parul nedorit de pe corp si fata, indiferent de sex si indiferent de varsta (epilarea definitiva cu laser se poate realiza de la varsta adolescentei). Atat barbatii cat si femeile doresc sa elimine parul in exces, chiar si din zone mai sensibile precum: fata, axila, zona inghinala.

Motus AX este unicul laser Alexandrite capabil sa inlature toate tipurile de par, ceea ce face posibila epilare definitiva chiar si a firelor de par fine, deschise la culoare, dar si a firelor groase, cu radacini puternice.

De asemenea, cu dispozitivul Deka Motus AX te poti epila definitiv inclusiv vara, pe pielea bronzata, spre deosebire de alte echipamente de epilare definitiva care impun epilarea laser doar in sezonul rece si doar pe zonele ferite de expunerea solara.

Care sunt avantajele fata de alte dispozitive de epilare definitiva

Laserul Alexandrite ofera rezultate mai rapid fata alte tipuri de lasere. Motus AX Deka este atat de eficient, incat poate elimina pana la 90% din par in doar 4 – 5 sedinte de tratament (fata de 10 – 12 sedinte pe care le necesita unele dispozitive de epilare definitiva cu laser). Varful de safir cu diametru de 20 mm ajunge la performanta de a epila 100 cm patrati de piele in aproximativ 25 de secunde, asigurand un tratament de epilare definitiva mult mai rapid comparativ cu alte lasere.

Motus AX este primul laser Alexandrite de mare viteza care este sigur pentru toate tonurile pielii, chiar si pentru cele care sunt de tip VI pe scara Fitzpatrick. Durata impulsului este extrem de scurta, ceea ce ii permite sa vizeze toate tipurile de par, inclusiv parul mai fin (ceea ce reprezinta de obicei o provocare mai mare cu laserele traditionale).

Rezultate inainte si dupa

Preturi

Axile
50 € – 210 €/7sed
Barbie
40 € – 150 €/7sed
perciuni
40 € – 150 €/7sed
mustata
40 € – 150 €/7sed
gat
50 € – 210 €/7sed
fata integral
80 € – 330 €/7sed
antebrat
100 € – 450 €/7sed
Brate
130 € – 560 €/7sed
BIKINI
80 € – 330 €/7sed
INGHINAL INTEGRAL
100 € – 450 €/7sed
fese
100 € – 450 €/7sed
inter-fesier
50 € – 210 €/7sed
abdomen
80 € – 330 €/7sed
gambe/coapse
140 € – 600 €/7sed
picioare integral
250 € – 1100 €/7sed
umeri
90 € – 400 €/7sed
spate integral
170 € – 750 €/7sed
piept integral
70 € – 260 €/7sed
full body
410 € – 2200 €/7sed

Promotii

PromotiE barbati

-42% reducere

Pachet 7 sedinte [piept + spate]: 980 euro in loc de 1680 euro

Pentru achizitionarea a 7 sedinte [piept + spate], platiti sedinta 140 euro in loc de 240 euro.

Promotia valabila pana pe 01.02.2022

PromotiE femei

Axila FREE

Pachet 7 sedinte [Inghinal + axila FREE]: 700€ in loc de 1̶0̶5̶0̶€

Promotia valabila pana pe 31.12.2021

Adresa noastra

Str. Av. Radu Beller, nr.31, et.1, ap.3
Sector 1, Bucuresti

Contact

0788.112.299 sau pe
office@skinclinic.ro