Marirea buzelor intre DA si NU!


marirea buzelor

Un numar tot mai crescut de doamne opteaza pentru augmentarea buzelor apeland la un medic specialist estetician.

Acest lucru se datoreaza faptului ca procedura a devenit mult mai standardizata si riscurile neglijabile. Doctorii au rafinat tehnica de injectare astfel incat rezultatul sa fie cat mai natural. In final, nu este vorba de fapt de a mari buzele pur si simplu ci mai degraba de a crea o proportie adecvata intre buza superioara si cea inferioara. In plus, odata cu inaintarea in varsta se modifica conturul, in special in zona centrala si acest lucru trebuie corectat.

Injectarea buzelor trebuie sa adauge volum numai atunci cand este nevoie sau cand acesta s-a pierdut din cauza varstei.

Cum se desfasoara procedura?

In primul rand zona trebuie curatata cu o substanta antiseptica dupa care se aplica o crema anestezica pentru o jumatate de ora.

Substanta injectata este acid hialuronic care este singurul filler aprobat pentru injectarea in buze.

Injectarea propriu zisa dureaza 15 – 20 minute, iar la sfarsitul procedurii se aplica o crema cu antibiotic.

Rujul sau glossul se poate aplica dupa 10-12 ore in aceeasi seara.

Uneori la anumite tipuri de fillere pacienta poate simti sub piele prezenta unor mici particule pentru cel mult o saptamana, care se resorb fara nicio problema si fara niciun tratament.

Orice denivelari ce pot aparea se pot masa dupa 24 de ore in cabinetul medicului .

Reactiile adverse ca umflatura si vanataile pot aparea dar sunt pasagere si pot dura maxim 1 saptamana. Preventiv se poate folosi o crema cu arnica.

Dermatologii si chirurgii plastici cunosc mai bine anatomia locala si felul cum imbatraneste aceasta zona si de aceea pot crea buze cu aspect natural. Uneori, daca se adauga prea mult volum si nu se tine cont de anatomie, se pot crea deformari vizibile.

Chiar daca injectiile cu silicon sunt recomandate in alte zone ale fetei, nu sunt aprobate pentru injectarea in buze. Este binecunoscut ca substantele permanente ca siliconul, poliacrilamida pot crea probleme permanente, ca granuloame, inflamatii cronice, etc.

Daca va decideti sa va mariti buzele trebuie sa va sfatuiti cu medicul inainte de procedura, tinand cont ca exista foarte multe forme ale buzelor, si numai una sau doua pot fi potrivite pentru forma fetei sau varsta dvs.

+ There are no comments

Add yours