STRATEGIA ÎMBUNĂTĂȚIRII OVALULUI FEȚEI


O formă a feței atractivă și tânără se caracterizează printr-o „trecere” netedă de la frunte la tâmple, obraji, linie mandibulară și bărbie.

Îmbătrânirea facială implică modificări ale oaselor, mușchilor, ligamentelor, grăsimii și pielii. Aceste modificări structurale duc la schimbări în armonie, proporție și formă. Fața poate deveni pătrată sau trapezoidală, cu contur neregulat din cauza laxității pielii și acumulării de grăsime la nivelul părții inferioare a feței.

În clinica noastră, am dezvoltat un protocol în 4 etape pentru a obține rezultate satisfăcătoare, dar naturale.

La vârste diferite, pacienții prezintă nevoi diferite. Pentru o persoană tânără în jur de 30-35 de ani sau chiar înainte, câteva unități de botox de-a lungul liniei mandibulare pentru a redefini forma și pentru a obține o delimitare frumoasă între fața inferioară și gât sau câteva unități de botox injectate în maseter, poate fi suficient.

Pentru pacienții cu vârsta peste 40 de ani, trebuie luată în considerare resorbția osoasă, redistribuirea grăsimilor, textura modificată și laxitatea pielii, prezente în acest moment. Începând cu această vârstă, un contur neregulat, piele lăsată, “fălcuțe”pot fi prezente și vor fi și mai evidente de-a lungul anilor.

Începem cu injecția cu botox a platysmei, așa cum am menționat mai sus, urmată 2-3 săptămâni mai târziu de o procedură în care dizolvăm grăsimea ptotică și remodelăm conturul feței inferioare, injectând un cocktail de colagenază și lipază. Lipaza va stimula metabolismul lipidelor ca descompunere a trigliceridelor și va reduce volumul adipocitelor. Colagenaza va degrada colagenul nefuncțional și va stimula formarea de colagen nou. Două-trei ședințe sunt programate la un interval de o lună pentru a obține rezultatul dorit.

Conturare nonchirurgicala prin dizolvare de grasime. O singură ședință de tratament. Rezultatul din poză este la o săptămâna.

A treia etapă a protocolului este radiofrecvența fracționată cu microneedling, care va crește și mai mult calitatea colagenului și va consolida și mai mult țesutul. Am ales acest lucru pentru că avem rezultate consistente, iar procedura va îmbunătăți, de asemenea, textura și va șterge ridurile din zonă. Prin încălzirea pielii la temperaturi cuprinse între 55°C și 70°C, colagenul se va coagula, iar acest lucru va stimula procesul natural de vindecare al organismului și înlocuirea colagenului lax cu fibre tinere. Credința noastră este că rezultatele mai bune pot fi obținute în cazul în care grăsimea ptotică din partea inferioară a feței este redusă și tonusul platysmal este scăzut în prealabil.

Un contur al fetei lasat este un indiciu clar al imbatraniriii si de cele mai multe ori are un impact semnificativ asupra aspectului fetei. Efectele combinate ale gravitatiei, resorbtia progresiva de os, elasticitatea scazuta a pielii si redistributia volumului fetei toate contribuie la manifestarile imbatranirii fetei.Din fericire, exista o serie de optiuni nechirurgicale care ajuta la conturarea partii inferioare a fetei cum ar fi: Infini Lutronic pentru productia de colagen si lifting fara umplere, radiofrecventa tripolara si acid hialuronic pentru a suplimenta resorbtia osoasa si a umple ridurile adanci. De asemenea, pentru a mentine rezultatele este nevoie de o atentie deosebita a calitatii pielii.☎Tel: 0788112299📬 office@skinclinic.ro🏥Lt. AV. Radu Beller nr 31, Bucharest

Publicată de Skin Clinic Floreasca pe Miercuri, 2 octombrie 2019

A patra etapă este continuată de injecții de umplere pentru a recrea pierderea de suport prin resorbție osoasă și pentru a corecta asimetriile. De obicei, injectăm bărbia, prejowl sulcus cu o cantitate limitată de acid hialuronic (1-2 ml) pentru a evita posibilul aspect al “feței pufoase”. Pentru resorbția osoasă severă, preferăm să folosim hidroxiapatită de calciu (Radiesse) sau acid polilactic (Sculptra) injectat adânc pentru aceleași zone menționate mai sus sau de-a lungul osului mandibular.

Tratamente combinate pentru a obține acest rezultat impresionant. 4ml de filler pentru conturul feței și bărbie și o ședință Infini Lutronic.

Nu toate etapele sunt necesare pentru fiecare pacient. Unii pot avea nevoie de doar 1-2 pași, dar în abaterile severe ale conturului protocolul complet este întotdeauna recomandat.

Este prescris un tratament personalizat la domiciliu, cu ajutorul unor produse cosmetice bazate pe antioxidanți și retinoizi, pentru a obține o reflexie lină a luminii asupra noului volum și contur creat.

+ There are no comments

Add yours