Subcizia


Procedură simplă, sigură și eficientă pentru tratarea cicatricilor de acnee.

Aparitia cicatricilor de acnee este un rezultat direct al răspunsului inflamator care are ca urmare productia de colagen. Dar pielea poate produce colagen insuficient, astfel incat se formeaza cicatrici de acnee mai mult sau mai putin adanci.

Subcizia este o procedură simplă și sigură pentru tratarea cicatricilor de acnee. Este un tratament eficient care îmbunătățește de obicei aspectul cicatricilor cu până la 50%.

Cum se efectueaza subcizia si care este principiul?

Se aplica o anestezie locală, care face procedura nedureroasa, după care un ac special sau o canula vor fi introduse în piele. Medicul foloseste aceste instrumente pentru a rupe benzile de țesut fibros care trag pielea în jos. Acest țesut fibros este cauza cicatricilor adanci iar ruperea acestuia va permite pielii să se vindece corect, generând noi fibre de colagen.

Care sunt efectele secundare?

Se observa mici intepaturi si posibil vanatai dupa procedura, precum si roseata si edem. Acestea sunt tranzitorii si dispar de la sine in 24 de ore.

Câte ședințe sunt necesare?

Aceasta variază de la pacient la pacient. Pentru o estimare mai exactă, este necesară o consultatie in prealabil. În general, recomandăm deseori cel putin 2-3 sesiuni. Pentru rezultate oprime, subcizia este combinată și cu radiofrecventa fractionata si PRP.

+ There are no comments

Add yours