Un dispozitiv bazat pe radiofrecventa, cum este Infini, poate cu adevărat să facă diferența


Nu este neobișnuit să vrei să păstrezi aspectul tânăr al pielii cât mai mult timp. Când îmbătrânim, pielea își pierde elasticitatea. Ridurile apar ca urmare a procesului de îmbătrânire, expunerii la soare, fumatul etc.


Infini combină radiofrecvența fracționată cu microneedlingul. Energia este distribuită în straturile profunde ale pielii pentru a stimula producerea de noi fibre de colagen și elastină.


Laxitatea pielii și ridurile și cicatricile de acnee sunt indicațiile principale dar se obțin rezultate remarcabile și în liftarea trăsăturilor, revolumizare și îmbunătățirea texturii cutanate.

Infini Lutronic poate lifta pielea și redefini conturul feței


Pacienta noastră de 51 de ani obișnuia să petreacă mult timp în aer liber în grădină, la plajă, fără protecție SPF aplicată. De asemenea, mușchii faciali ai acestei paciente sunt hiperactivi. Acestea sunt motivele principale pentru apariția ridurilor adânci, pielii lăsate și tenului tern.


Fotografia după a fost făcută la 3 luni după a treia procedură. Acesta este rezultatul după 3 ședințe la un interval de 2 luni.


Ridurile din jurul ochilor și ale obrajilor sunt reduse substanțial, pielea este mult mai netedă. Volumizarea obținută după sesiunea Infini este, de asemenea, foarte evidentă.


Fotografiile fac parte din arhiva personală a dr. Daniela Taher. Nu pot fi folosite, copiate sau publicate fără consimțământul scris.

☎️ 0788112299

✉️ office@skinclinic.ro

➡️ www.skinclinic.ro

👉 Facebook: Clinica de piele Floreasca

+ There are no comments

Add yours