Tratament vergeturi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]vergeturi

Se stie ca vergeturile sunt greu de tratat daca nu imposibil. Exista mai multe metode de tratament pentru vergeturi de la peelinguri speciale, laser, radiofrecventa, carboxyterapie. Unele sunt foarte costisitoare (laserul), cu efecte adverse cum ar fi depigmentari, cicatrici (peelinguri prea agresive), foarte dureroase(carboxyterapia) si sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate.

Mai sus sunt fotografiile inainte si dupa si rezultatele obtinute cu O SINGURA SEDINTA de dermaroller pentru vergeturi. Precizez ca pacienta a fost pregatita cu creme cu cu retinol si vitamina C, 3 saptamani inainte de procedura si vergeturile sunt recente, aprox 4 luni. A doua fotografie a fost realizata la 2 saptamani dupa procedura.

Dermarollerul permite obtinerea unor rezultate SPECTACULOASE si rapide. Este o procedura relativ simpla, mai ierfina si putin dureroasa si mai ales fara efecte secundare nedorite daca se face o selectie adecvata a pacientilor.

Dupa procedura se recomanda continuarea tratamentului cu creme cu vitamine si eventuala repetare a procedurii dupa o luna si jumatate.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]