fbpx
Skip to content Skip to footer

Cu tehnologia actuala de PLASMALIFTING FRACTIONAT se pot sterge 30 de ani de fotoimbatranire cutanata ( riduri, pttoza pleoapei superioare) in doar 15 minute. Indicatia de baza este desigur ptoza pleoapei superioare, dar se foloseste cu rezultate remarcabile si in tratamentul petelor pigmentare – lentigo, cicatrici, vergeturi, riduri, fibrom cutanat, xantelasma si acnee.

Puteti urmari cum se desfasoara procedura si rezultatele in clipul urmator:

u este nici laser, nici radiocauter, nici dispozitiv de radiofrecventa.

Acest dispozitiv a fost dezvoltat pentru a interveni pe tesuturile delicate unde unitatile laser sau radiochirurgicale pot da complicatii.

Acest aparat ionizeaza gazul in plasma si genereaza o crestere a temperaturii intr-o anumita parte a pielii intr-un mod foarte selectiv dar cu o intensitate mare de energie.

Tesuturile tratate sunt sublimate fara efect ablativ. Recuperarea este rapida, pielea este liftata si neteda dupa interventie.

Interventia chirurgicala de blefaroplastie este foarte costisitoare, cu riscuri inerente si rezultat dupa o perioada lunga de recuperare de la 2 saptamani la o luna. Se foloseste anestezie locala sau generala si interventia poate dura 2 ore.

Aparatul cu plasma fractionata nu necesita anestezie generala, timpul de recuperare este de 5-7 zile si nu raman cicatrici.

Efectul este imediat cu scurtarea si ridicarea pleoapei si disparitia ridurilor.

Leave a comment

0.0/5