fbpx
Skip to content Skip to footer

Este un lifting potrivit persoanelor intre 40-55 de ani. Practic se injecteaza acid hialuronic cu rol volumizator si se refac astfel conturul pometilor, mandibulei, barbiei, se sterg ridurile adinci.

Rezultatul este instantaneu, procedura poate dura aproximativ o ora.

Se folosesc intre 2-10 ml de acid hialuronic, in functie de varsta pacientilor, de elasticitatea, finetea pielii, osatura fetei. Acestea se pot injecta intr-o singura sedinta sau la cateva luni interval.

Pentru ca injectiile sant profunde, aproape de tesutul osos, rezultatul poate dura 2-4 ani. Persistenta rezultatelor la lifting facial depinde de metabolismul si starea de sanatatea a pacientului. Persoanele nefumatoare cu un nivel scazut de stres, cu o igiena de viata corecta au beneficii pe timp indelungat. Uneori se recomanda retusuri periodice la 6-8 luni, in cazul fumatorilor sau persoanelor sportive.

Pentru lifting facial se prefera preparate ca restylane sau juvederm cu care majoritatea dermatologilor esteticieni au experienta, si care au dovedit in timp ca sant produse sigure, cu reactii adverse minime si trecatoare si cu rezultate reproductibile, relativ usor de injectat….

Liftingul obtinut este foarte natural, rareori se formeaza echimoze. Edemul este minim si in general, atat pacientii cat si doctorul care executa aceasta procedura sant satisfacuti in proportie de 80-90%. O persoana in varsta de 45 de ani poate sa apara la sfarsitul procedurii de 30 de ani.

Intotdeauna se asociaza un tratament local cu creme medicale care asociaza acid hialuronic, vitamine, acizi de fructe, pentru mentinerea rezultatelor.

De asemenea dupa un lifting facial se recomanda evitarea expunerii la soare, si un regim de viata echilibrat.

Pentru obtinerea unor rezultate sofisticate se asociaza tratamente cu laser fraxel si radiofrecventa.

Sunt convinsa ca peste cativa ani (maximum 10) se va renunta la liftingul chirurgical. Tehnologia din ce in ce mai avansata, interesul din ce in ce mai mare pentru medicina anti-aging, rafinarea tehnicilor de executie, cercetarea in biotehnologie vor permite in primul rand o preventie foarte eficienta a imbatranirii cutanate, proceduri cu un grad minim de risc, si cu eficienta sporita care vor inlocui liftingul clasic chirurgical.

Vezi aici mai multe imagini before & after

Pentru mai multe informatii click aici!

PROGRAMARE

Pentru programare sau pentru orice intrebare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0788.112.299 sau pe email la adresa office@skinclinic.ro.