fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

La Skin Clinic oferim o gama variata de servicii, de la injectii cu filler la tratamente laser. Ca si cabinet de dermatologie, incercam sa fim la curent cu cele mai recente progrese din medicina estetica pentru a ne asigura ca oferim in mod continuu cele mai avansate tratamente pacientelor noastre.

Un astfel de tratament este Plasma Filler, adica umplerea cu plasma bogata in trombocite (PRP). In timp ce umplerea cu acid hialuronic este unul dintre cele mai cunoscute tratamente din medicina estetica, fillerul obtinut din plasma imbogatita cu trombocite este un produs destul de nou.

Plasma Filler consta in injectarea unui gel obtinut din sangele pacientului pentru a intineri fata, gatul si mainile. Avantajul principal este ca se elimina orice risc de reactii alergice!

Cum se obtine si cum functioneaza?

In timpul sedintei se recolteaza intre 10 si 20 ml sange care este apoi centrifugat si procesat pentru a crea un gel de Plasma. Plasma Fillerul va fi injectat pentru a trata cearcanele pigmentate, santurile lacrimale, ridurile si liniile fine dar si pentru a rejuvena mainile, gatul si decolteul.

PRP este o sursa concentrata de trombocite, factori de crestere produse in mod natural in propriul corp care stimuleaza si controleaza procesele de regenerare ale pielii. Acestea includ sinteza de colagen nou si remodelarea tisulara – doi factori cheie pentru a avea o piele mai tanara. PRP ajuta la stimularea sintezei de colagen pentru a densifica pielea si a contracara semnele vizibile ale imbatranirii.

Gelul obtinut este ca o matrice care atrage trombocitele, factorii de crestere, citokinele si celulele stem de-a lungul fazei de remodelare tisulara, care dureaza cateva saptamani. In acelasi timp, factorii de crestere prezenti in plasma stimuleaza fibroblastii care vor produce colagen in saptamanile urmatoare.

 

Cat timp dureaza efectul?

Efectul de umplere este imediat, iar cel al sintezei de colagen tanar este vizibil dupa cateva sptamani. Dupa cateva luni, gelul cu plasma este absorbit in mod natural si complet in zona tratata. Se recomanda in general 3 sedinte la un interval de 4 saptamani. Rezultatele dureaza aproximativ 2 ani dupa a 3-a sedinta.

Ce se poate trata cu Plasma Filler?
  • stergere cearcane pigmentate
  • stergere santurile lacrimale
  • stergere riduri si linii fine
  • volumizare
  • liftare trasaturi
  • intinerirea pielii mainilor, gatului si decolteului
Care este avantajul fata de un Filler clasic?

Adevaratele beneficii din spatele acestui tratament este lipsa reactiilor adverse (migrarea fillerului, Puffy Face, formarea de noduli) si faptul ca rezultatele sunt naturale. Un alt avantaj este ca imbunatateste textura pielii.

De asemenea, pretul injectarii cu Plasma Filler este mai avantajos decat injectarea cu filler clasic pentru ca se obtine mai multe produs si astfel se pot trata mai multe zone, de exemplu cearcane, santuri, obraji, maini, gat, decolteu, etc.