Totul despre terapia cu lumina LED cu Healite II

Suntem incantati de faptul ca putem oferi in Bucuresti, in premiera, tratamente cu Lutronic Healite II, cel mai avansat sistem de terapie cu lumina LED.

Ce este terapia cu lumina LED?

LED inseamna Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina). Terapia cu lumina LED transmite energie sub forma de fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana la o profunzime de 2-3 cm si produce o reactie fotochimica, cu stimularea metabolismului intracelular.
Terapia cu lumina LED a existat inca din anii ’60. A fost dezvoltata initial de NASA pentru experimentele de crestere a plantelor in misiunile navetei spatiale cand s-a constatat ca ajuta si la vindecarea ranilor astronautilor. In anii ’90, US Navy SEALs au inceput sa-l foloseasca pentru a ajuta la regenerarea tesutului muscular si osos.
De cativa ani buni, terapia cu lumina LED s-a extins si in domeniul medicinei estetice, devenind un tratament popular, apreciat de dermatologi si pacienti.

Mecanismul de actiune al terapiei cu lumina LED consista in activarea mitochondriilor celulare si stimularea sintezei de ATP ceea ce duce la scaderea inflamatiei, formarea de vase noi si cresterea activitatii fibroblastelor si in final cresterea sintezei de colagen si elastina.

Care este diferenta fata de alte aparate de terapie LED?

Healite II foloseste o tehnologie de a doua generatie de foto-secventiere si matrice cu lentile optice (photo-sequencing & Optic Lens Array technologies). Toate acestea duc la obtinerea de rezultate optime intr-un timp mai scurt.

Ce se poate trata cu Healite II?

Acest tratament neinvaziv, nedureros si fara reactii adverse are mai multe beneficii:
– Rejuvenarea pielii: stimuleaza sinteza colagenului si elastinei. Pielea este mai luminoasa, mai hidratata, mai ferma, cu mai putine riduri si pori mai putin vizibili. De asemenea reduce cicatricile recente de acnee. Este ideal ca mijloc de prevenire a imbatranirii cutanate.
– Combaterea acneei: reduce bacteriile cauzatoare de acnee si regleaza productia de sebum
– Calmarea inflamatiei: calmeaza acneea, roseata dupa acnee, rozaceea, psoriazisul si eczema
– Tratamentul alopeciei: stimuleaza cresterea firului de par

Terapia cu lumina LED poate fi folosita ca un tratament independent sau poate fi combinata cu majoritatea tratamentelor dermatologice si estetice (peeling, laser, injectabile, …), pentru a accelera vindecarea si prevenirea echimozelor, hiperpigmentarilor si cicatricilor. De asemenea, reduce roseata si edemul post-interventie. Se recomanda in tratamentele post-arsuri sau dupa orice trautamtism sau interventie chirurgicala.

Alte beneficii: cresterea nivelului de Melatonina pentru un somn de calitate. Tratarea depresiei, si sindromului de oboseala cronica, herpes recidivant, remineralizarea osului alveolar din jurul implantelor dentare, …

Cum functioneaza diferitele tipuri de luminA?

Sistemul LED expune pielea la diferite lungimi de unda ale luminii (rosu, albastru, infrarosu), fiecare dintre aceste avand indicatii diferite de tratament.

– INFRAROSU:
Vindecarea ranilor dupa arsuri, interventii chirurgicale, traumatisme, proceduri estetice
Intinerirea pielii
Rozacee
Cresterea parului
Analgezic
Dureri musculare si articulare (artrita, artroza)
Artrita
Spasme musculare
Cresterea temporara a circulatiei sangelui
Tratament pentru acnee (roseata post-acnee)

– ROSU:
Intinerirea pielii
Cresterea parului
Acnee activa

– ALBASTRU:
Acnee activa

Este tratamentul dureros?

Nu, este un tratament nedureros, si creeaza o stare de bine.

Cat dureaza o sedinta?

O sedinta dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de patologie.

Cate sedinte se recomanda?

Se recomanda in general intre 8 si 12 sedinte, de 2 ori pe saptamana.

Exista efecte adverse SAU TIMP DE RECUPERARE?

Nu. Tratamentul cu lumina LED este non-invaziv, fara efecte adverse si eficient pentru toate tipurile de piele.

In cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele se vad in general de la prima sedinta dar pentru a avea efecte de lunga durata, trebuie facute sedinte de 2 ori pe saptamana timp de o luna pentru ca efectele sunt cumulative. In general, rezultatele se pot mentine pana la 12 saptamani.

Se recomanda si pentru pielea inchisa la culoare sau bronzata?

Da, Healite II convine tutror tipurilor de piele.

CUM SE DESFasoara o sedinta de healite ii?

Inainte de sedinta, fata este curatata. In timpul sedintei, ochii sunt protejati cu o pereche de ochelari speciali. Dupa sedinta, se aplica un ser special si protectie solara.

Pentru mai multe detalii ☎️ 0788 112 299