fbpx
Skip to content Skip to footer

Tratamentul cearcanelor cu FillMed

Tratament in 30 minute

Inainte, numai chirurgia putea corecta cearcanele. Din fericire, de cativa ani a aparut o tehnica de injectare a acidului hialuronic care poate corecta acest defect.

In 30 de minute cearcanele vor disparea. Pacientii sunt incantati pentru ca pot sa renunte la straturile de fond de ten cu care mascau de ani de zile acest defect.

Procedura poate dura 15 -30 minute. Mai intai se aplica o crema anestezianta pentru aprox 20 min. Zona este fotografiata si marcata. Acidul hialuronic se injecteaza cu ajutorul unei canule atraumatice la nivelul periostului orbitar unde nu exista vase, evitandu-se astfel aparitia complicatiilor. Rezultatul este imediat.

Corectarea cearcanelor (6)

Majoritatea pacientilor nu-si inchipuiau ca aceasta tehnica poate produce corectia completa a cearcanelor si o transformare atat de radicala. Efectul acestui tratament dureaza ani de zile. Se recomanda aplicarea de gheata si de antibiotic dupa terminarea procedurii.

Pacientii sunt indrumati sa foloseasca creme antirid, ecran solar pentru ameliorarea calitatii pielii la acest nivel.

Vezi aici mai multe imagini before&after

PROGRAMARE

Pentru programare sau pentru orice intrebare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0788.112.299 sau pe email la adresa office@skinclinic.ro.