Dr. Daniela Taher

Dr Daniela Taher, medic specialist, dermatologie estetica

Dupa terminarea studiilor de specialitate, Dr. Daniela Taher a continuat perfectionarea in domeniul chirurgiei dermatologice si dermatologiei estetice. A urmat cursuri de pregatire in Germania si Franta in domeniul laserelor ablative, vasculare, pigmentare, tehnici non-invazive de intinerire cutanata, liposuctie si transfer de grasime.

A participat activ la numeroase congrese internationale de medicina antiage, dermatologie si medicina estetica prezentand lucrari stiintifice si a condus workshop-uri sau cursuri: terapii combinate in tratamentul photoimbatranirii cutanate, tehnici avansate de mesoterapie, tehnica peelingului superficial si mediu, injectii cu Toxina Botulinica.

Dr. Daniela Taher este membru activ al European Academy of Dermatology, International Society of Dermatologic Surgery, Dermatologic and Aesthetic Surgery International League, fost secretar al Middle East Society of Dermatologic Surgery, trainer international pentru produsele de mezoterapie si inductie colagenica, peelinguri chimice, conducand cursuri de pregatire pentru medici dermatologi.

Ariile de interes si expertiza: Medicina anti-age, proceduri neinvazive de reintinerire cutanata, lifting nechirurgical, mezoterapie si biorevitalizarea pielii, peelinguri chimice, liposuctie si injectii cu grasime.

In prezent Dr. Daniela Taher este director medical la Skin Clinic Floreasca, str. Radu Beller nr.31, Bucuresti.

Puteti urmari sfaturile Dnei Dr. Daniela Taher pe blogul dansei www.estetic-med.ro si pe facebook www.facebook.com/skinclinicfloreasca


Skin Clinic

Clinica noastra ofera expertiza unui doctor pasionat, cu 20 de ani de experienta in practica dermatologiei estetice si va propune proceduri inovatoare, unice si terapii combinate pentru reintinerirea pielii, eliminarea ridurilor, tratamentul acneei, corectarea cicatricilor, remodelarea siluetei, eliminarea depunerilor de grasime, vergeturilor…

 

 

 

PROGRAMARE

Pentru programare sau pentru orice intrebare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0788.112.299 sau pe email la adresa office@skinclinic.ro.