fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O piele frumoasa prezinta caracteristici bine definite ca luminozitate, culoare omogena, o anumita transparenta, fermitate, elasticitate si riduri absente. Uneori la persoanele tinere, pielea poate avea un aspect obosit, tern chiar daca nu exista riduri si volumul si conturul fetei sunt pastrate. Vitalitatea si sanataea pielii tinere poate fi mentinuta sau regasita prin procedeul de mezoterapie. Imbatranirea este diferita de la o persoana la alta. Depinde de bagajul genetic, de cum ne-am ingrijit pe parcursul anilor, de prezenta unei patologii asociate, de nivelul de stres si poluare. Medicul dermatolog va stabili strategia de urmat in functie de toti acesti factori.

Mezoterapia: un tratament preventiv anti-age

Procedura consta in injectarea cu un ac fin, la nivelul superficial al pielii a unui cocktail compus din : vitamine, antioxidanti, aminoacizi.

Mezoterapia este mai degraba un tratament preventiv « anti-age » sau de mentinere a unor rezultate obtinute deja prin laser, peeling, Botox, etc…

Se recomanda repetarea sedintelor la intervale bine precizate ( 1/luna sau 1/trimestru) pentru obtinerea unor rezultate maxime. Se obtine o mai buna vascularizare si oxigenizare a pielii, cresterea sintezei de colagen, reducerea productei de pigment melanic. Ca urmare pielea devine luminoasa, hidratata, mai densa (efect imediat), isi recapata elasticitatea si are culoare omogena.

Resultatele se vad de la prima sedinta, aspectul, textura pielii si fermitatea se amelioareaza in mod vizibil, lucru care explica si obtinerea unui efect lifting (Mezolift).

Rezultatele dupa mezoterapie sunt excelente nu numai ca preventie, si tratamentul pielii imbatranite dar si in cazul fumatorilor, persoanelor anemice si cu disfunctii endocrine.

 

De mentionat ca mezoterapia poate trata nu numai pielea fetei dar si gatul, decolteul, mainile, abdomenul, fata interna a coapselor si bratelor cunoscute ca zone cu piele sensibila care se rideaza usor si isi pierd elasticitatea, dupa sarcina, expunere la soare sau dupa diete …

Resultate deosebite se obtin cu aceasta metoda si in tratementul alopeciei sau in cazurile cu par fara volum, fara stralucire, cu fire care se rup usor.