fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Inainte de a programa orice procedura, medicul dermatolog trebuie sa evalueaze starea de sanatate fizica si psihica, diagnosticarea unor eventuale boli de piele care ar putea impiedica obtinerea unor rezultate optime sau ar putea contraindica o anumita procedura.

De asemenea cu ocazia acestei prime consultatii se stabileste un program de tratament cu creme adaptate fiecarui tip de piele sau procedura ce urmeaza af efectuata.

Numai medicul dermatolog poate decide in cunostinta de cauza care sunt aceste creme si cum trebuie aplicate.

Daca se decide efectuarea unei anumite interventii se stabileste un program de pregatire a pielii, de exemplu, foarte important in cazul peelingurilor sau interventiilor laser.

In orice caz aceasta consultatie trebuie sa dureze minimum 30 de minute daca doctorul dermatolog are experienta si este cu adevarat atent la detalii. Ar trebui sa vi se explice de asemenea ce tratamente alternative exista, care e procentul de reusita si care sunt riscurile.

Atmosfera trebuie sa fie prietenoasa si dermatologul sa inspire incredere, sa va raspunda prompt la intrebari si in detaliu si in general sa va acorde timpul necesar.