fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jovena este un sistem versatil de medicina bioregenerativa bazat pe 2 energii: Radiofrecventa Diatermocontractie si Plasma Fractionata.

Diatermocontractia rejuveneaza muschii prin recrutarea masiva de fibre si producerea unui efect liftant imediat si de durata.

Suntem prima clinica in Europa care ofera acest tratament de rejuvenare a muschilor fetei. De curand s-a demonstrat ca muschii de la nivelul obrajilor isi reduc activitatea odata cu inaintarea in varsta si isi modifica forma. Diatermocontractia produce contractia lor repetata, crescand astfel tonusul muscular.

Liftarea trasaturilor si reconturarea obrajilor si a conturului fetei care apar dupa sedintele de diatermocontractie se datoreaza fortei contractiilor musculare restaurate. Mecanismul este simplu: un muschi mai activ, mai puternic poate sa suspende tesuturile moi, pielea, grasimea superfucuala, in mod eficient.

Un efect liftant imediat si de durata

Beneficii:

  • o piele mai ferma, mai tonifiata
  • liftarea trasaturilor
  • refacerea conturului mandibular
  • fata cu aspect triunghiular
  • reducerea sanurilor nazo-labiale
  • reducerea liniilor marionetei
  • liftarea si conturarea obrajilor
  • reducerea umbrei cearcanelor

Contracțiile musculare generate de aparat pot fi combinate cu acțiunea termică produsă de Radiofrecventa pentru a promova fermitatea și tonifierea pielii.

Tratamentele se pot efectua pe tot timul anului. O sedinta dureaza intre 20-30 min. Pacientul resimte o usoara senzatie de caldura si contractiile ritmice ale muschilor.

Efectul de liftare a trasaturilor este imediat si aspectul obtinut este foarte natural. De obicei se recomanda 3-4 sedinte la interval de 1 saptamana/10 zile. Mentinerea rezultatelor se face prin 1-2 tratamente suplimentare la 3-4 luni. Procedura se poate combina cu injectarea de filler pentru ca reduce substantial cantitatea de filler injectat.

Pacienta de 40 ani cu aspect de fata obosita. Rezultatul este dupa 1 sedinta diatermocontractie
Dupa 5 sedinte se observa liftarea obrajilor si a partii inferioara a fetei si reducerea cearcanelor
Sculpatrea partii inferioare a fetei pentru obtinerea unui contur bine desenat
Sculptarea fetei pentru obtinerea unui aspect mai masculin dupa 5 sedinte
Liftare obraji dupa 3 sedinte
Pacienta de 72 ani. Ne-a solicitat proceduri noninvazive pentru a ameliora aspectul fetei. Rezultat dupa 4 sedinte diatermocontractie
Pacienta cu obraji ce si-au pierdut din volum. Rezultat dupa 1 sedinta de Infini si 4 de diatermocontractie