fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blefaroplastia nechirurgicală oferă o alternativă la procedurile chirurgicale invazive, cu timp de recuperare rapid și evitarea complicațiilor ce pot apărea după intervenția de blefaroplastie chirurgicală.

Plasma Lifting este o tehnică inovatoare în medicina estetică și tratamentele de întinerire, prin utilizarea celei de-a patra stare a materiei: Plasma.

Dispozitivul Plasmage funcționează prin procesul non-ablativ de sublimare. Plasma este formată prin ionizarea gazului atmosferic, care stimuleaza contracția fibrelor pielii, ducând astfel la ameliorarea laxitatii pielii si ridurilor.

Sistemul este foarte precis și nu răspândește căldură în zonele înconjurătoare țesutului pe care se lucrează, ceea ce înseamnă că este perfect pentru a funcționa pe zone mici: cum sunt pleoapele.

Rezultate imediate, fara efecte adverse

Această nouă tehnologie ce utilizează plasma ionizată are o gamă largă de utilizări terapeutice, fiind capabilă să trateze o serie de imperfecțiuni într-un mod minim-invaziv, fără să fie nevoie de o abordare chirurgicală.

Plasmage poate fi, de asemenea, utilizat pentru eliminarea keratozelor, xantelasmei, tratamentul vergeturilor, îndepărtarea cicatricilor keloide, tratamentul lentigo, îndepartarea cicatricilor post acnee dar și pentru tratamentul activ al acneei.

Tratamentele cu Plasmage durează, de obicei, aproximativ 20-30 de minute, în funcție de zona tratată și severitatea cazului.

Plasma Lifting poate fi utilizată și în următoarele cazuri:

  • Refacerea pleoapelor (blefaroplastia ne-chirurgicală), incluzând tratamentul pleoapelor inferioare cât și reducerea excesului de piele a pleoapelor superioare.
  • imperfecțiuni ale pielii și leziuni benigne: inclusiv fibroame, pete hiperpigmentare și pete solare.
  • Îmbunătățirea aspectului cicatricilor, inclusiv cicatrici postoperatorii, cicatrici de acnee și vergeturi.
  • Linii și riduri în jurul gurii.
  • Tratamentul laxitatii feței și a gâtului
  • Acnee
Cat timp durează rezultatul?

Deoarece Plasma Lifting este mai mult decât un simplu tratament de reducere a excesului de piele, pielea lăsată este de fapt îndepărtată, iar efectele ar trebui să dureze la fel de mult ca și cele obținute prin chirurgia invazivă.

Ca toate procedurile chirurgicale și estetice, efectele tratamentului cu Plasmage nu sunt permanente, deoarece nu opresc îmbătrânirea naturală. Dar rezultatele obținute în urma tratamentului dureză ani de zile. Există totuși factori externi, ce țin de stilul de viață al fiecărui pacient, ce  pot împiedica rezultatul să dureze. Acești factori sunt, in principal: fumatul și expunerea prelungită la soare.

Efecte secundare și riscuri

Plasmage s-a dovedit a fi un tratament sigur datorită naturii sale non-invazive. Cu toate acestea, majoritatea pacienților pot prezenta câteva efecte secundare minore în cele 7 zile după tratament.

Dupa procedura apare o roseata si un edem usor care dispar in 5-7 zile. De asemenea se formeaza mici cruste care se elimina in acelasi interval de timp.

Rezultate clinice

Efectele pozitive ale tratamentului vor fi evidente imediat după primul tratament, dar cele mai bune rezultate vor fi observate după trei săptămâni.

Aveti aci rezultate.