Tratament acnee si cicatrici acnee

[vc_row][vc_column][media image=”2437″][vc_column_text]Tratament acnee
Tratamentul acneei cu roaccutane se prescrie in general in doze de 0.5 – 1 mg/kg corp pentru o perioda de 5-6 luni. Dar aproximativ 20% din pacienti au recidive un cursul unei perioade de 2 ani dupa terminarea tratamentului. Cercetarile noi arata ca o doza crescuta de Roaccutane duce la scaderea ratei recidivelor – 10% pe o perioada de 3 ani. De asemenea studiul a aratat ca efectele adverse nu sunt mai frecvente in comparatie cu dozele mai mici folosite anterior. Oricum tratamentul cu izotretinoin se incepe cu o doza mica din cauza riscului de aparitie a leziunilor de acnee » in explozie » in prima luna de tratament.

Tratamentul acneei cu antibiotice pe cale orala este indicat in cazurile moderate si severe de acne, cu leziuni inflamatorii rezistente la tratament. Aceste antibiotice fac parte de obicei din grupul tetraciclinelor (doxiciclina, minociclina), macrolidelor(eritromicina, azitromicina) sau trimetroprim-sulfametoxazol (biseptol).

Civatrici acnee (1)

Tratament cicatrici acnee
Exista mai multe metode de tratament al cicatricilor de acnee, favoritele mele sunt peelingurile si substantele de umplere (fillere cu acid hialuronic). In cazul in care cicatricile sunt recente, distensibile, corectarea lor este posibila prin micro injectii de acid hialuronic. Tehnica dezvoltata in clinica noastra permite obtinerea unor rezultate imediate si ameliorari care se apropie de 100%.

Pentru mai multe informatii click aici![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]