Dr. Daniela Taher va recomanda

Ca medic dermatolog de-a lungul anilor, am avut posibilitatea să testez sute și sute de creme medicale (cosmoceuticals).

Dintre toate acestea am ales câteva care fac parte constant din trusa mea de îngrijire.

Pe lângă cremele cu retinol sau retin A pe care le folosesc de câțiva ani buni și ecranul solar care sunt bazele oricărui tratament pentru prevenirea ridurilor și de menținere a sănătății pielii, am ales să mă răsfăț și cu alte produse cu diferite texturi care dau rezultate instantanee.

Printre preferatele mele se numără cele de mai jos:

Medik8 (serum hidratant).

Acest serum hidratant convine oricarui tip de piele și are o acțiune profundă, pătrunde perfect în piele care devine imediat mai netedă și elastică. Este o excelentă bază de machiaj lejer, mai ales pentru cele care sunt adeptele “no make-up look”, mai ales înainte de un corector de ten fluid.

 

 

 

 

Nuxe Huile Prodigieuse OR.

Adorat de franțuzoaice și de Jeniffer Lopez, acest ulei bio și fără conservanți cu un parfum suav poate fi un răsfăț de zi cu zi pentru față, corp dar și păr. Hrănește fără să îngrașe și reflectă lumina într-un mod avantajos datorită particulelor aurii incorporate.

 

 

Uriage Bariesun

Este un spray hidratant cu proprietăți calmante folosit în general după arsurile solare. Îl ador. Îl pulverizați pentru fixarea machiajului sau în timpul călătoriilor când pielea devine foarte deshidratată.

 

 

 

 

 

SkinCeuticals Vitamin CE Ferulic

Este un produs care se găsește aproape în toate rețetele prescrise pacientelor mele. Tripla lui acțiune antioxidantă protejează pielea de agresiunea razelor solare, de poluare și de orice alt fel de stres. Pielea devine netedă și luminoasă dar și mai fermă după numai câteva zile. De remarcat că flaconul poate dura luni de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.