fbpx
Skip to content Skip to footer

Talia lui Kim Kardashian e subiect de controverse de foarte multă vreme iar criticii de moda s-au reactivat cu ocazia ultimului eveniment Met Gala. Cele mai dese intrebari au fost despre cum a reusit aceasta sa incapa in rochia minuscula.

Comentariile au fost intretinute de faptul ca ținuta artistei i-a scos în evidență posteriorul într-un mod dizgrațios. O rochie bej, din silicon, extrem de mulată, care o făcea să pară oarecum diformă, anulând orice urmă de naturalețe.

Si totusi cum a reusit sa obtina acea iluzie optica?

În realitate, Kim a apelat la un corset semnat Mr. Pearl, acesta fiind principalul “vinovat” de curbele nerealiste ale vedetei. Daca nu stiati, Mr. Pearl este cel mai notoriu producator de corsete. Acesta este cunoscut pentru faptul ca isi poarta corsetele zi si noapte ajungand in timp la 18cm in talie.

In social media, unii fani și critici au rămas nedumeriti. Toti se intrebau daca nu cumva Kim Kardashian si-a indepartat o coasta sau doua pentru a putea imbraca rochia.

Subiectul evenimentului Met Gala de anul acesta a fost stilul camp. Camp este un stil care consideră ceva atrăgător atunci cand este de prost gust și ironizeaza. Estetica stilului camp perturbă multe dintre noțiunile modernismului cu privire la ceea ce este arta și ce poate fi clasificat drept artă prin inversarea atributelor estetice, cum ar fi frumusețea, valoarea și gustul.

Esenta stilului camp este dragostea de nenatural: ceea ce este artificial si exagerat. Cu aceste idei in gand, look-ul lui Kim Kardashian poate fi inteles ca reprezentarea artificialului si a tot ce este exagerat.

Putea fi ceva mai in stilul camp decat sa mearga imbracata in ea insasi?!

Leave a comment

0.0/5