fbpx
Skip to content Skip to footer

Blefaroplastia nechirurgicală oferă o alternativă la procedurile chirurgicale invazive, reducând timpul de recuperare și orice complicații ce pot apărea înainte și după intervenția de blefaroplastie chirurgicală.

Plasma Lifting este o tehnică inovatoare în medicina estetică și tratamentele de întinerire, prin utilizarea celei de-a patra stare a materiei: Plasma.

Dispozitivul Plasma Lifting funcționează prin procesul non-ablativ de sublimare. Plasma este formată prin ionizarea gazului atmosferic, care acționează pentru a stimula contracția, scurtarea și strângerea fibrelor pielii, ducând astfel la reducerea suprafeței pielii căzute și a pungilor de sub ochi.

Sistemul este foarte precis și nu răspândește căldură în zonele înconjurătoare țesutului pe care se lucrează, ceea ce înseamnă că este perfect pentru a funcționa pe zone mici: cum sunt pleoapele, zone pe care nu se pot folosi alte dispositive medicale, cum ar fi scalpele de radiofrecvență sau laserul.

Plasma Lifting este, prin urmare, comercializat pentru utilizare în blefaroplastia ne-chirurgicală sau chirurgia minimă a pleoapelor.

Plasmage poate fi, de asemenea, utilizat pentru îndepărtarea excesului de piele, îndepărtarea cicatricilor keloide, tratamentul hiperpigmentării, îndepartarea cicatricilor post acnee dar și pentru tratamentul activ al acneei. Deoarece Plasmage nu atinge direct pielea, riscul complicațiilor este redus semnificativ.

Tratamentele cu Plasmage durează, de obicei, aproximativ 20-30 de minute, în funcție de zona tratată și severitatea cazului.

Această nouă tehnologie ce utilizează plasma ionizată are o gamă largă de utilizări terapeutice, fiind capabilă să trateze o serie de imperfecțiuni într-un mod minim-invaziv, fără să fie nevoie de o abordare chirurgicală.

Plasma Lifting poate fi utilizată și în următoarele cazuri:

  • Refacerea pleoapelor (blefaroplastia ne-chirurgicală), incluzând tratamentul pleoapelor inferioare cât și reducerea excesului de piele a pleoapelor superioare.
  • Îndepărtarea tatuajelor.
  • imperfecțiuni ale pielii și leziuni benigne: inclusiv negi, fibromuri, pete hiperpigmentare și pete solare.
  • Îmbunătățirea aspectului cicatricilor, inclusiv cicatrici postoperatorii, cicatrici de acnee și vergeturi.
  • Linii și riduri în jurul gurii.
  • Facelift și necklift (liftingul feței și al gâtului)
  • Acnee

Poze înainte și după tratament


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cat timp durează rezultatul?

Deoarece Plasma Lifting este mai mult decât un simplu tratament de reducere a excesului de piele, pielea lăsată este de fapt îndepărtată, iar efectele ar trebui să dureze la fel de mult ca și cele obținute prin chirurgia invazivă.

Ca toate procedurile chirurgicale și estetice, efectele tratamentului cu Plasmage nu sunt permanente, deoarece nu opresc îmbătrânirea naturală. Dar rezultatele obținute în urma tratamentului dureză ani de zile, spre deosebire de rezultate ale altor tehnologii non invasive ce durează numai câteva luni. Există totuși factori externi, ce țin de stilul de viață al fiecărui pacient, ce  pot împiedica rezultatul să dureze. Acești factori sunt, in principal: fumatul, consumul de alcool și expunerea prelungită la soare.

Efecte secundare și riscuri

Plasmage s-a dovedit a fi un tratament sigur datorită naturii sale non-invazive. Cu toate acestea, majoritatea pacienților pot prezenta câteva efecte secundare minore în cele 7 zile după tratament.

Pot apărea pe piele anumite pete maro, care au aspectul de cruste. După aproximativ 5 zile, acestea vor cădea, dezvăluind pielea nouă, de culoare roz . Se vor observa unele zone in care se formează mici edeme, în special în cazul tratamentului pentru pleoape, dar acestea durează cel mult 5 zile.

Rezultate clinice

Efectele pozitive ale tratamentului vor fi evidente imediat după primul tratament, dar cele mai bune rezultate vor fi observate după trei săptămâni. Pentru un rezultat complet, 3 tratamente sunt de obicei necesare, efectuate fiecare la un interval de 6 saptamani.

 

Leave a comment

0.0/5