fbpx
Skip to content Skip to footer

Atunci cand vin la consultatie, majoritatea pacientilor mentioneaza ca vor un aspect cat mai natural si specifica intotdeauna ca nu vor buze voluminoase si obraji prea proeminenti.


Am conceput cu cativa ani in urma o strategie pe care am numit-o “soft beautyfing concept” care ma ghideaza in procedurile de rejuvenare si infrumusetare. Este de fapt un plan adaptat la varsta pacientului si carcteristicile sale anatomice.


Primul pas este corectarea defectelor pregnante si asimetriilor. Uneoriri pacientii nu realizeaza care sunt acestea, si in cadrul consultatiei, se explica in amanunt strategia dupa efectuarea fotografiilor fata, profil si semi-profil.


Pacientii vin in marea lor majoritate pentru umplerea santurilor nazo-labiale si augmentarea buzelor, cand, de fapt, problema lor principala poate fi o barbie retrognata sau mica, cearcane adanci, sau obraji plati, etc … De cele mai multe si pielea este neglijata, avand o culoare cenusie, fara luminozitate, o textura ruguoasa si un aspect lasat.


Al doilea pas este evidentierea atuurilor fiecarui persoane
, de exemplu ochii pot fi pusi in valoare, obrajii sau conturul fetei, etc. De fapt se lucreaza mai mult pe un joc al luminii, creeand anumite puncte care sa o reflecte avantajos. In acest fel se foloseste o cantitate mai mica de filere, mai putine proceduri in general, pentru ca scopul final ca pacientul sa arate mai odihnit si mai tanar.


Ar mai trebui amintit ca, de obiei, combinam mai multe proceduri non invazive, acestea permitandu-ne sa obtinem rezultate optime, naturale si de lunga durata. Niciodata nu trebuie uitat de rutina de ingrijire a pielii cu dermatocosmetice alese cu grija in functie de tipul de piele, varsta, sezon, stil de viata…