Povestea Andreei și a cicatricilor postacnee

Cu toții avem acel lucru care ne face să ne simțim afectați dar când acesta se află chiar pe fața ta și te uiți la el în fiecare zi, este greu să te simți ca fiind cea mai bună variantă a ta, știind că toți oamenii pe care îi întâlnești îl observă.

Foarte multe persoane cu cicatrici de acnee au trecut prin mâinile mai multor medici care le-au promis o piele netedă dar au rămas dezamăgite pentru că rezultatele au întârziat să apară.

Aceasta se întâmplă deoarece pacienții îsi pierd răbdarea să termine ședințele de tratament și pentru că de fapt cicatricile sunt de mai multe feluri (box scars, rolling scars, ice pick scars) și de aceea necesită tratamente combinate.

Acesta este și protocolul clinicii noastre, asociind mai multe terapii obținem rezultate rapide si satisfăcătoare într-un procent mai mare.

Andreea ne-a găsit întâmplător pe internet, a intrat în cabinetul nostru timidă și reticentă însă ușor ușor în timpul consultației și discuțiilor a reușit să capete încredere în noi. Avea multe cicatrici, de toate tipurile, aproape fără zone de piele sănătoasă între ele.

I-am explicat ce proceduri trebuie urmate pentru tipul ei de cicatrici acestea fiind Subcizia, Infini Lutronic și PRP, i-am povestit cum se realizează acestea în detaliu pentru a ști la ce să se aștepte și am văzut în ochii ei că începe să fie optimistă cu privire la rezultat.

Cu fiecare cicatrice eliberată de subcizia acului, scopul nostru este să rupem toate sentimentele de jenă sau rușine. Și după tratamentul cu Infini când în sfârșit cicatricile au început să se atenueze ne-am bucurat împreună cu ea!

În sfârșit, și-a recăpătat încrederea de sine și nu se mai ascunde în spatele straturilor de machiaj.

Este emotionantă mărturia pe care ne-a făcut-o si ne-am bucurat foarte mult că a stat în puterile noastre să o ajutăm. De altfel, în clinica noastră pacienții cu cicatrici de acnee beneficiază întotdeauna de prețuri speciale.

Mai jos vă las să citiți experiența scrisă în cuvintele ei și să vedeți o parte a procesului și bineînțeles rezultatele după două tratamente Infini Lutronic și subcizie.

2 Tratamente Infini Lutronic + subcizie

Rezultat dupa 6 luni

 

Citeste mai mult despre cicatrici de acnee aici.

 

PROGRAMARE

Pentru programare sau pentru orice intrebare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0788.112.299 sau pe email la adresa office@skinclinic.ro.